CSEÖH pályázati kiírás

 Hírek  |   2018. április 24., kedd

Az EMMI pályázatot hirdet a „Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház” cím elnyerésére Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A pályázat benyújtásának határideje 2018. május 7.

A pályázat célja, hogy a pályázó civil szervezetek közül kiválasztott egy szervezet a pályázati kiírásban foglalt feltételek teljesítése esetén Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei
Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház címet elnyerhesse.

A címbirtokost a címhasználathoz kapcsolódó jogok és kötelezettségek a megkötésre kerülő címbirtokosi kinevezés alapján 2018. június 1-től, 2021. március 31-ig illetik meg.

A pályázat nyertese jogosultságot nyer a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház működtetésre. A címbirtokosságot elnyert szervezet tevékenységét megyei hatókörrel kell, hogy ellássa. A Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház működtetésére a minisztérium pénzügyi forrást biztosít, ennek mértéke 2018-ban 800 ezer forint/CSEÖH/hó.

A támogatást a minisztérium évenként megkötött támogatási szerződés keretében biztosítja. A támogatás összegének maximum 60%-a fordítható bérjellegű költségekre

(beleértve a vállalkozói szerződés, megbízási szerződés díjait is) továbbá maximum 5%-a tervezhető beruházás jellegű kiadásokra. A Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház köteles az e pályázati kiírásban foglalt feladatok ellátására.

Letölthető dokumentumok a Civil Információs Portálon